1 filter
Sorteer op: Relevantie

Wat doet een arbeidsbemiddelaar?

De arbeidsbemiddelaar is een schakel tussen de werkzoekende en de werkgever. De werkzaamheden van een arbeidsbemiddelaar variëren van functie tot functie, dus het is onmogelijk om de exacte taken te omschrijven.

arbeidsbemiddelaar zoeken.jpg

In het algemeen kan gesteld worden dat de arbeidsbemiddelaar elke dag profielen van werkzoekende in kaart brengt en deze probeert te combineren met het profiel van de baan. Er ontstaat hierdoor een bepaald profiel van wat er gezocht wordt en deze moet te allen tijde worden onderhouden en bijgewerkt.

De arbeidsbemiddelaar houdt ook contact met de sollicitant zodat hij of zij hem of haar op alle mogelijke manieren kan begeleiden in een job.

Wat doet een arbeidsbemiddelaar?

Aan de andere kant moet de arbeidsbemiddelaar ook contact opnemen met een bedrijf en bepalen naar wat voor soort medewerkers het bedrijf op zoek is. Op deze manier kan de aangeboden baan goed in beeld worden gebracht en kunnen geregistreerde werkzoekenden het beste aansluiten op de behoeften van het bedrijf.

De wensen van beide partijen moeten zoveel mogelijk worden vervuld. Overnames behoren ook tot de taak van de arbeidsbemiddelaar. Om een ​​enorme database van mensen en bedrijven te creëren en te onderhouden, moeten nieuwe werkzoekenden en nieuwe vacatures worden geïntroduceerd.

Immers, hoe groter het dossier, hoe groter de kans op een match tussen werkgevers en sollicitanten. Het werk van een werkbemiddelaar loopt sterk uiteen en moet in staat zijn om met allerlei mensen goed te communiceren om een ​​netwerk op te bouwen en te onderhouden.

wat is een arbeidsbemiddelaar.jpg

Hoe vind ik de juist arbeidsbemiddelaar?

Bent u op zoek naar de juiste arbeidsbemiddelaar voor uw bedrijf of bent u op zoek naar een arbeidsbemiddelaar die u kan helpen bij het zoeken van een baan? Neem vrijblijvend contact op met Advocaathulp en wij nemen direct contact met u op!

Door ons brede landelijke netwerk kunnen wij u altijd helpen met een arbeidsbemiddelaar bij u in de buurt! Snel, eenvoudig en geheel gratis! U kunt ons bereiken op 085-792 02 02 of vul het aanvraagformulier in.

Snel de juiste hulp nodig?

7 dagen per week, gratis geholpen.