1 filter
Sorteer op: Relevantie

Juridisch advies waar u dat nodig heeft

Wanneer u met juridische zaken te maken heeft, komt u veel problemen tegen. Of het nu gaat om ontslag, echtscheiding of alimentatie, het zijn en blijven moeilijke juridische onderwerpen. U weet vaak niet precies wat uw rechten of plichten zijn en wat u wel en niet moet doen. Onze juridische adviseurs voorzien u gratis en vrijblijvend van juridisch advies.

Juridisch advies.jpg

Gratis en vrijblijvend juridisch advies

Elke situatie is anders en vereist een andere juridische advies. Hierdoor is het vaak moeilijk om online antwoorden op vragen te vinden. Stel uw vragen gerust aan onze juridische medewerkers, zij zorgen voor snel juridisch advies. Ze staan ​​klaar om uw verhaal te horen en proberen u weer op het goede spoor te krijgen.

U kunt bij hen terecht om alle juridische kwesties op te lossen. Contact met onze juridische medewerkers is gratis en vrijblijvend. Als u contact met ons opneemt via het contactformulier, dan bellen de juridische medewerkers u zo snel mogelijk terug. Wij rekenen hier niets voor, het juridisch advies is altijd kosteloos.

  • U kunt ook contact met ons opnemen voor juridisch advies door te bellen naar 085-7920202 (de gebruikelijke belkosten). Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Juridische ondersteuning.jpg

Heeft u juridisch advies van experts nodig?

Ik hoop dat onze juridisch adviseur u kan adviseren en kan voorzien van advies. Mocht u na het juridisch advies nieuwe vragen hebben of bent u iets vergeten te bespreken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 085-7920202 of een nieuw gratis consultatieverzoek indienen.

Het kan ook zijn dat juridisch advies alleen niet voldoende is, maar dat er meer hulp nodig is. Onze juridische medewerkers kunnen correct beoordelen of u verstandig bent om een ​​jurist, mediator of advocaat in te schakelen. Op basis van uw situatie en een korte intake kunnen zij correct inschatten welke expert het beste bij u past.

De specialist neemt telefonisch contact met u op en bekijkt samen met u de mogelijkheden. De specialisten zullen direct na het gesprek voor u aan de slag gaan en zorgen ervoor dat u dezelfde dag nog reactie krijgt. Ons doel is om binnen 24 uur de meest geschikte advocaat, jurist of mediator voor u te vinden.

Uiteraard bent u ook altijd welkom bij ons op het kantoor om uw situatie of probleem te bespreken met en kop koffie erbij. Wij bekijken dan samen welke advocaat het beste past en wij voorzien u direct van een juridisch advies. Ook dit bieden wij geheel kosteloos aan, graag plannen wij dit van te voren even in!

Juridisch adviseur.jpg

Naderhand contact voor kwaliteitscontrole

Enkele weken nadat we u in contact hebben gebracht met een juridisch expert, bellen we u opnieuw om te kijken hoe alles verloopt. Wij bespreken dan de huidige situatie en of ons juridisch advies passend is geweest.

Doordat wij dit constant blijven doen, blijven wij optimaal op de hoogte van de kwaliteit en diensten van onze experts. Naast dat wij onze rechtspersonen hoogstpersoonlijk kennen, vinden wij de feedback van onze klanten belangrijker.

Gratis juridisch advies nodig?

Als u gratis juridisch advies nodig heeft, kunt u ons contactformulier invullen. Na ontvangst van uw uitgebreide gegevens, bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Direct hulp of juridisch advies nodig?

Onze medewerkers kunt u op werkdagen van 9.00 tot 18:00 uur bereiken op het nummer 085-7920202. Als u liever een afspraak in de avond wilt kan dit ook.

Gratis juridisch advies.jpg

Snel de juiste hulp nodig?

7 dagen per week, gratis geholpen.