Meesters van zaken

Leerdam

4,8 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
huurrecht advocaat contract
huurrecht advocaat contract
null
Starttijd
Eindtijd

Advocaten kantoor Meesters van Zaken

Meesters van zaken gelegen in het oostelijke deel van het Utrechtse Leerdam is een klein kantoor met veel ervaring. Sinds 1984 staan ze ZZP'ers, MKB'ers, verenigingen, stichtingen en particulieren bij met snelle en adequate oplossingen.

Bij dit advocatenkantoor, bestaande uit een ervaren advocaat en een juridisch medewerker, leveren ze op het terrein van burgerlijk (of civiel) recht meerdere juridische diensten. Denk daarbij aan een procedure bij de rechtbank, een simpel advies of alles daartussen.

Procederen is een belangrijk onderdeel van het beroep van advocaat. Tegelijkertijd moet dit een laatste redmiddel zijn. Meestal zijn er andere, minder ingrijpende en goedkopere opties die u verder kunnen helpen, zoals overleg, onderhandeling of bemiddeling.

Door de overeenkomst duidelijk en nauwkeurig te documenteren, kunnen toekomstige problemen worden voorkomen of beperkt. In vergelijking met het uitvoeren van (soms lange) procedures, brengen vroege aanbevelingen lagere kosten met zich mee. Daarnaast heeft Meesters van Zaken ook de financiële aspecten van uw juridische vraagstukken meegenomen in het advies. Immers, een zaak kan er juridisch zeer succesvol uitzien, maar als de kosten voor het verkrijgen van rechten niet in verhouding staan ​​tot het risico, dan wil je dat natuurlijk van tevoren weten.

Meesters van zaken voldoet volledig aan de kwaliteitseisen zoals deze zijn gesteld door de Nederlandse Orde van Advocaten. Wilt u in contact komen met Meesters van zaken? Dien een gratis aanvraag in want nieuwe cliënten kunnen een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen! Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

5 Beoordelingen
4,8 uit 5 sterren
Sjaak, Leerbroek
5 uit 5 sterren
Het betrof een lastig dossier met een voor geschiedenis van meer dan 10 jaar. Persoonlijke en zakelijke elementen speelden door elkaar heen. Door een nuchtere manier van doorvragen kon Guus de zaak ontrafelen. Niet meteen met adviezen komen maar vooral de juiste vragen stellen. Kwestie is zakelijk en persoonlijk prima opgelost !!
Elly, Vianen
5 uit 5 sterren
Er werd meegedacht, snel gereageerd en naar tevredenheid gehandeld
Rob, Meteren
4,5 uit 5 sterren
een man van weinig woorden, in zijn beroepsschrift geeft hij op een leuke manier rake trappen naar de tegenpartij. bij het eerste oriënterend gesprek dat hij bij ons thuis heeft gedaan neemt hij de zaak zeer vlot op en heeft vaak nuttige suggesties. tijdens de rechtszitting is Guus zelfverzekerd en weet zijn doel te bereiken, wat me in onze zaak is opgevallen is dat hij altijd probeert om een kwestie in de minnen te regelen met de tegenpartij dat uiteindelijk resulteert in een goed resultaat, zo is onze ervaring
Marjolijn, Gorinchem
4,5 uit 5 sterren
Ik heb Meesters van zaken als professioneel, vakkundig en vriendelijk ervaren. Waarbij mij de kennis ophield omtrent arbeidsrecht en juridische zaken werden die mij netjes helder en duidelijk uitgelegd, zodat ik goed betrokken kon blijven bij het juridisch proces en overwogen beslissingen kon nemen samen met de advocaat. Het contact verliep ook soepel, terugkoppeling via e-mail of telefoon kwam altijd vrij snel. Ik zeer tevreden over het werk van Meesters van zaken.
Snel de juiste hulp nodig?

7 dagen per week, gratis geholpen.