Advocaten kantoor Meesters van Zaken

Meesters van zaken gelegen in het oostelijke deel van het Utrechtse Leerdam is een klein kantoor met veel ervaring. Sinds 1984 staan ze ZZP'ers, MKB'ers, verenigingen, stichtingen en particulieren bij met snelle en adequate oplossingen.

Bij dit advocatenkantoor, bestaande uit een ervaren advocaat en een juridisch medewerker, leveren ze op het terrein van burgerlijk (of civiel) recht meerdere juridische diensten. Denk daarbij aan een procedure bij de rechtbank, een simpel advies of alles daartussen.

Procederen is een belangrijk onderdeel van het beroep van advocaat. Tegelijkertijd moet dit een laatste redmiddel zijn. Meestal zijn er andere, minder ingrijpende en goedkopere opties die u verder kunnen helpen, zoals overleg, onderhandeling of bemiddeling.

Door de overeenkomst duidelijk en nauwkeurig te documenteren, kunnen toekomstige problemen worden voorkomen of beperkt. In vergelijking met het uitvoeren van (soms lange) procedures, brengen vroege aanbevelingen lagere kosten met zich mee. Daarnaast heeft Meesters van Zaken ook de financiële aspecten van uw juridische vraagstukken meegenomen in het advies. Immers, een zaak kan er juridisch zeer succesvol uitzien, maar als de kosten voor het verkrijgen van rechten niet in verhouding staan ​​tot het risico, dan wil je dat natuurlijk van tevoren weten.

Meesters van zaken voldoet volledig aan de kwaliteitseisen zoals deze zijn gesteld door de Nederlandse Orde van Advocaten. Wilt u in contact komen met Meesters van zaken? Dien een gratis aanvraag in want nieuwe cliënten kunnen een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen! Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.